De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de gradul de ocupare.
 
Avand o linie de coasta superba si peste 1.100 de insule, Croatia este una dintre destinatiile de top ale litoralului european. Dar veti descoperi ca Croatia este vorba de mult, mult mai mult decat despre mare si soare.
 
Croatia are totul, de la frumoase orase cu ziduri istorice pana la ruine romane, castele impozante, parcuri nationale nealterate si unele dintre cele mai clare ape pe care le puteti gasi in marea Adriatica. Bucataria fantastica (care include fructe de mare - in zona de coasta, trufe - in Istria), vinuri locale bune si cultura cafenelelor, toate acestea contribuie la atractia acestei tari.
 
Este una din tarile cele mai bine conservate din Europa. Este locul unde nuantele calde ale Marii Mediterane se imbina perfect cu linistea si prospetimea muntilor si cu auriul campiei Panonia. Aici veti gasi un peisaj rar, care se mandreste cu nu mai putin de opt parcuri nationale, si asta in ciuda dimensiunii destul de mici a tarii.
 
Cu Risnjak, Paklenica, Lacurile Plitvice si Velebit de Nord, situate in zona montana, si cu arhipelagul Kornati, insula Mljet, arhipelagul Brijuni si cascadele Krka din zona de coasta, Croatia este intr-adevar o bijuterie de o frumusete primordiala a naturii . Pe langa toate aceste aici gasiti doua arboretums, unul in Trsteno, aproape de Dubrovnik, si unul in Opeka, aproape de Vinica, numeroase parcuri istorice si parcuri naturale protejate.
 
Puteti naviga in apele azurii ale Adriaticii si descoperi insula care este unul dintre ultimele habitate ale vulturul plesuv din Europa. Iubitorii de natura pot viziona delfinii adoptati sau, daca sunteti deosebit de norocos, poate aveti privilegiul de a vedea un exemplar din foca-calugar mediteraniana, o specie foarte rara. Orice ati decide sa faceti, Croatia este locul unde culorile naturii se exprima la intensitatea lor maxima.

Numar catalog: PUY10021 A2

Detalii

Tariful afisat este exprimat in euro / noapte / apartament pentru 1 - 3 persoane
 
Sejur minim:
  • 3 nopți,
  • 5 nopți in perioada 22.06 – 01.09
 
Include: electricitate, apă, schimbarea lenjeriei săptămânal, pătuț pentru copil până la 2 ani (la cerere), curățenie săptămânală, curățenie finală.
 
Animale de companie: permis la cerere, aproximativ 3 EUR pe zi / pet.
 
Taxă de stațiune: inclusă.

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Sol Stella Apartments, dotat cu aer condiţionat şi renovat complet în anul 2012 este situat la 2 km de centrul localității Umag, lângă faimoasa plajă cu steag albastru Laguna.

Complexul este înconjurat de vegetaţie mediteraneană luxuriantă.

În complexul Stella Maris se desfășoară în fiecare an un campionat de tenis renumit, care atrage un număr mare de sportivi și de amatori de tenis.

Oaspeții au la dispoziție piscine în aer liber pentru adulți și pentru copii.

Sol Stella Maris are o parcare gratuită, amplasată în faţa apartamentelor. În complex există, de asemenea, un oficiu poștal, un bancomat, magazine, un supermarket și un punct de prim ajutor. 

Masa

Fara masa

Transport

Individual

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha