De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Romantica Italie de fiecare data te indeamna sa revii!

Este mereu surprinzatoare ... incepand de la bucataria Ligurica, drumetiile in Dolomiti, gelateriile Romei, buticurile artizanilor italieni, Carnavalul venetian, pizza napoletana, Cinque Terre, Toscana si Umbria, Coasta Amalfitana si Ischia si nu in ultimul rand, insoritele plaje de la Marea Adriatica. Peninsula italica se afla in sudul Europei cu extensie in Marea Mediterana, cuprinzand cateva insule mai mari ca Sicilia si Sardinia si alte 70 de insule mai mici.
 
La Nord, Muntii Alpi alcatuiesc frontiera naturala cu Franta, Elvetia, Austria si Slovenia. Cativa vulcani activi isi fac simtita periodic prezenta in peninsula, ca Vezuviul langa Napoli, Etna in Sicilia si Stromboli in Nordul Siciliei.
 
Italia este una din puţinele ţări europene unde se regăsesc aproape toate formele posibile de turism: ţara se mândreşte cu numeroase monumente aflate în patrimoniul cultural al umanităţii, are mii de kilometri de litoral, munţi impresionanţi, unde se pot practica în voie sporturile de iarnă, staţiuni balneoclimaterice, şi, în general vorbind, cam tot ce-i trebuie pentru a atrage în fiecare an zeci de milioane de turişti străini.
 
Dată fiind extraordinara densitate a monumentelor istorice şi a colecţiilor faimoase de artă din Peninsula Italică, reflectată şi prin existenţa a 41 de situri incluse pe lista UNESCO, nu este de mirare că turismul cultural se bate de la egal la egal cu sejururile estivale în privinţa numărului de turişti străini. Acest fapt, coroborat cu existenţa unor faimoase staţiuni montane atât în Dolomiţi, cât şi în Alpi, face ca Italia să fie o destinaţie frecventată de vizitatorii străini pe tot parcursul anului, şi ca veniturile generate din turism să nu se subţieze foarte mult nici măcar toamna sau primăvara.

Numar catalog: VRN40801 A3

Detalii

Tariful afisat este exprimat in euro / noapte / apartament pentru 1 - 4 persoane
Taxa de statiune este inclusa.
 
Sedere minima:
  • 3 nopti
  • 7 nopti in perioada 24.03 – 07.04, 15.05 – 20.06 si 30.06 – 31.08

Cazare

Residence Campi are piscine interioare şi în aer liber, terenuri de sport şi 8 terenuri de tenis. Oferă unităţi de cazare frumoase în sistem self-catering, la doar 7 km de malul lacului Garda.

Campi este la jumătatea distanţei dintre orăşelele Tremosine şi Limone sul Garda, fiecare la aproximativ 10 minute de mers cu maşina. În timpul verii, un autobuz către Limone opreşte la doar 50 de metri.

Înconjurate de o grădină mare, apartamentele au tavan cu grinzi din lemn şi podea cu gresie de culoare deschisă. Toate au TV LCD cu canale prin satelit şi o chicinetă bine utilată.

Conexiunea WiFi este gratuită la bar şi vă puteţi bucura de pizza şi alte preparate italiene la restaurantul mare cu terasă în aer liber.

Facilităţile sportive includ o sală de fitness, un teren de minigolf şi terenuri de fotbal pentru echipe de 5 jucători. De asemenea, aveţi la dispoziţie o spălătorie care funcţionează cu monede, parcare gratuită şi un serviciu de închiriere de biciclete. 

Masa

Fara masa

Transport

Individual

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha