Intr-o lume aflata intr-o perpetua miscare, avem o singura constanta - experienta clientului. Perfect Tour este cea mai puternica agentie de turism din Romania si lider regional pe segmentul managementului calatoriilor de afaceri, avand un Travel Boutique in Bucuresti, 11 agentii proprii in Romania si filiale strategice in Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Slovacia si Statele Unite. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Iar consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistentii personali de calatorie ai turistilor, indiferent de latitudine si longitudine.

 

"Colectiile" de vacante, croite cu indemanare si grija pentru detalii de catre cei mai experimentati specialisti Perfect Tour, pot satisface si cele mai pretentioase gusturi. Fie ca vorbim despre destinatii cufundate intr-un exotism extrem, de croaziere relexante si pline de stil, de calatorii la Polul Nord ori acasa la Mos Craciun, de Circuite Explore incarcate de aventura sau de vacante cu familia si copiii in locuri magice, precum Disneyland Paris ori in locatii cu facilitati si atractii speciale pentru cei mici, singura noastra preocupare este vacanta dumneavoastra.

Nu exista pretentii prea mari, doar provocari ce trebuie rezolvate cu flexibilitate si profesionalism

 

Carta serviciilor premium de calatorie
Perfect Tour

 

 

Profesionalism.Creativitate. 
Flexibilitate.Incredere. Consecventa.

Clientul este intotdeauna pe primul loc, iar dorintele sale sunt lege. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Nu pretindem ca le stim pe toate, specialitatea noastra sunt calatoriile. Scump nu inseamna obligatoriu si bine. Raportul calitate / pret imbatabil este esential. La orice ora din zi sau din noapte, singura noastra preocupare este vacanta dumneavoastra. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistentii dumneavoastra personali de calatorie. Indiferent de destinatie, expertii nostri va asista pentru a va rezolva orice problema neprevazuta. Experientele traite de clienti sunt ingredientul magic al vacantelor reusite. Nici un client nu este mai important decat altul. Oferim tuturor servicii de travel cu aceeasi valoare adaugata. Preocuparea noastra principala este identificarea mijloacelor potrivite pentru a fi cu adevarat utili. Fiecare client este unic, iar consultantii nostri sunt specializati pe servicii si regiuni geografice.

 

 

De ce sa alegi Perfect Tour
Clientul inainte de toate, restul vine de la sine

Pentru ca nu poti face bine cu adevarat decat un lucru, noi suntem specializati intr-un singur domeniu: calatoriile. Asa cum ai nevoie de un doctor priceput sau de un avocat persuasiv, asa ai nevoie si de un consultant de turism care sa iti ofere cele mai bune servicii personalizate.

Vacante croite pe masura

Indiferent de tipul calatoriei alese, consultantii nostrii au capacitatea si experienta de a raspunde prompt si celor mai extravagante solicitari, astfel incat oricine sa poata da o nota personala vacatei. Mai mult, acestia au puterea magica de a se transforma in asistenti personali si vegheaza fara odihna, cu ajutorul Call Center-ului non-stop, asupra fiecarui sejur, astfel incat clientul sa-si permita luxul de a se simti bine si a se intoarce relaxar si incarcat doar cu experiente si amintiri unice.
 
Servicii VIP

Consultantii Perfect Tour sunt specilizati pe regiuni geografice si sunt pregatiti sa raspunda prompt si celor mai pretentioase solicitari. Pentru a le intelege perfect si a gasi cele mai bune solutii, acestia se pot deplasa la client acasa sau la serviciu.
 
Asistenta 24 /7

Timpul este important, iar consultantii nostri stiu cel mai bine acest aspect. Call Center-ul Perfect Tour este deschis non-stop. Disponibilitatea 24h/24 pentru clientii nostri este una dintre valorile care ne diferentiaza.
 
Siguranta si asistenta permanenta

Clientii Perfect Tour se pot relaxa linistiti in timpul calatoriilor. Call Center-ul vegheaza permanent si poate fi apelat la orice ora, pentru a rezolva problemele neprevazute. In cazul unei situatii de urgenta, operatorii si consultantii nostri va pot asista si indruma in orice colt al lumii.
 

Istoric companie

 

 

 

  Infiintata in 2004, agentia Perfect Tour a inregistrat o evolutie spectaculoasa pe piata de turism, datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite. In numai cativa ani, Perfect Tour a ajuns in topul celor mai importanti operatori de turism din Romania si din Europa Centrala si de Est.  

Extinderea si consolidarea regionala a continuat in 2013 cu achizitionarea a doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de business travel din Cehia si, respectiv, din Slovacia.

 
 

 

Dupa ce si-a consolidat pozitia pe piata autohtona, prin deschiderea de agentii proprii in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Ploiesti, Pitesti si Tulcea), Perfect Tour a demarat o politica de extindere atat in regiune, cat si peste ocean. Din 2010, Perfect Tour a deschis o filiala in Rep. Moldova (Chisinau), in 2011 s-a extins pe piata din Ucraina (Kiev) si a pus piciorul si in Statele Unite (Los Angeles), iar din 2012 suntem prezenti si in Bulgaria (Sofia).

 

 

Eforturile sustinute de extindere in regiune au facut ca, la finalul anului 2013, Perfect Tour sa devina lider de piata pe segmentul de Business Travel in Europa Centrala si de Est, furnizand serviciile sale consolidate tuturor clientilor din regiune.

Fapte & Cifre

 

 

Cifra de afaceri 2013
50 mil €
  Clienti individuali
+150 000
Filiale proprii:
12 agentii in Romania si  cate o agentie
in Statele Unite, Rep. Moldova, Ucraina,
Bulgaria, Cehia si Slovacia.
Headquarters:
Bucuresti, Str. Theodor Aman,
nr. 11, sector 1
 

  Total angajati:
200
  Clienti corporate:
+300
  Agentii partenere:
peste 500 de agentii partenere
revanzatoare pe intreg
teritoriul Romaniei
  Travel Boutique by
Perfect Tour:
Bucuresti, Bd. Calea
Victoriei 100, sector 1

Filiale Perfect Tour

Perfect Tour Romania
Te invitam sa ne vizitezi la Travel Boutque by Perfect Tour, primul concept store de travel din Romania (Calea Victoriei 100, Bucuresti) si in oricare din agentiile noastre din tara, care te asteapta in Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Ploiesti, Pitesti si Tulcea.

Perfect Tour in Republica Moldova
Din iunie 2010, filiala Perfect Tour Chisinau ofera pasionatilor de calatorii din Republica Moldova o gama completa de servicii de travel la tarife preferentiale.
 
Filiala Perfect Tour in Bulgaria
Din septembrie 2012, Perfect Tour opereaza in Bulgaria, agentia din Sofia facilitand accesul pasionatilor bulgari de calatorii la servicii premium de travel.
 
Perfect Tour in Statele Unite ale Americii

Din iunie 2011, Perfect Tour activeaza si pe teritoriul Statelor Unite. Filiala din Los Angeles este destinata celor care vor sa calatoreasca cu precadere in Romania si oriunde in Europa.
 
Filiala Perfect Tour in Bulgaria
Din septembrie 2012, Perfect Tour opereaza in Bulgaria, agentia din Sofia facilitand accesul pasionatilor bulgari de calatorii la servicii premium de travel.
 
Filiala Perfect Tour in Ucraina

Din iunie 2011, Perfect Tour activeaza si pe teritoriul Statelor Unite. Filiala din Los Angeles este destinata celor care vor sa calatoreasca cu precadere in Romania si oriunde in Europa.
 
BTU by Perfect Tour in Slovacia

In 2013, Perfect Tour a intrat pe piata de business travel din Slovacia, prin intermediul BTU Slovakia, unul dintre cei mai puternici actori de pe acest segment.
 

Certificari

 

 

  Pentru a ne asigura ca beneficiati de servicii de calitate la cele mai bune tarife, am obtinut acreditari nationale si internationale: IATA, ANAT, ASTA, UFTAA, CECTA. De asemenea, suntem agenti autorizati ai celor mai importanti tour operatori europeni: Dertour, Meier’s, Tui, Thomas Cook, Neckermann, Kuoni. Si am obtinut certificarea ISO 9001:2000, pentru sistemul calitatii si interesul permanent pentru satisfacerea necesitatilor clientului, certificare acordata de The Germanischer Lloyd Certification GmbH Hamburg. Din 2009, Perfect Tour este touroperator acreditat Disneyland Paris.